Anmeldelser

 • Arbejdet blev udført ihht. aftale og prisen som aftalt. Oprindelig aftalt starttidspunkt blev dog udskudt en enkelt gang men det rettede de op på i form af det endelige resultat hvilket blev rigtig godt. På selve arbejdsdagene ankom de ihht. aftale. Jeg vil uden tvivl ringe til Pro Byggeservice en anden gang da de er prisdygtige og faktisk overholder den kvalitet de lover.

  Marc Hammer
  Marc Hammer
 • Vi har brugt Pro Byggeservice til et par mindre opgaver. Begge gange har de været hurtige til at svare, til at se på opgaven, lave tilbud og ikke mindst til at få det afsluttet. Jeg behøver ikke ringe til andre næste gang! Det er en fornøjelse at arbejde med dem 😉

  Jesper Haaning
  Jesper Haaning
 • Vi har fået lavet nyt badeværelse med fliser. Arbejdet er udført professionelt, smukt og dygtigt. Vi er super glade og tilfredse. Kan kun anbefale.

  Josephine
  Josephine
 • Der har været en god og meget behagelig kommunikation med murermester Hasan, som har været let at få fat i under hele processen og som har overholdt det vi har aftalt.

  Lars Madsen
  Lars Madsen
 • Probyggeservice leverede et rigtig godt stykke arbejde ved en istandsættelse af et værelse. De var meget nemme at komme i kontakt med og leverede et rigtig flot stykke arbejde. De kan varmt anbefales.

  Birgitte Lund
  Birgitte Lund
 • Huset er blevet fuget på alle ydervægge, der er monteret nye tagrender og nedløbsrør, fuget omkring kældervinduer og isat enkelte nye skifersålbænke. Arbejdet er udført tilfredsstillende, alle aftaler er overholdt, og Hasan har været nem at få kontakt med og at diskutere forskellige løsninger med. Prisen svarede til det aftalte, også selvom der kom ekstraopgaver til undervejs.

  Inger Stauning
  Inger Stauning
 • Vi har haft Pro ByggeService til at renovere badeværelset i vores lejlighed på Frederiksberg. Vi er meget tilfredse med både forløbet og det endelige resultat. Særligt oplevede vi en rigtig god kontakt med Hasan løbende igennem projektet, og vi kan på det varmeste anbefale Pro ByggeService til lignende opgaver.

  Anne Rosa Simonsen
  Anne Rosa Simonsen