Badeværelser

Nyt badeværelse fra Pro Byggeservice

Går du med planer om at renovere dit badeværelse kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser i forhold til valg af klinker, sanitet og indretning af rummet. Badeværelset er boligens dyreste rum, og derfor er det vigtigt at arbejdet bliver udført i forhold til gældende retningslinjer, så du kan ende op med et flot resultat der bærer præg af kvalitet.

Hos Pro Byggeservice anser vi os selv som eksperter inden for badeværelser, og vi har stor erfaring med både badeværelser i nybyggeri og renovering af eksisterende badeværelser. Vi har et hold af anerkendte samarbejdspartnere der står klar til at give dig det badeværelse du går og drømmer om.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du har intet at miste ved at indhente et tilbud fra Pro Byggeservice, for alle tilbud er uforpligtende. Hos Pro Byggeservice får du erfarne håndværkere til konkurrencedygtige priser.

Hvorfor vælge os?

Hos Pro Byggeservice har vi stor erfaring inden for badeværelser. Om du ønsker en muret bruseniche, klinker på gulvene, vægfliser eller pudsede vægge på badeværelset, så har vi stor erfaring og kan levere et resultat du vil være tilfreds med. Hos Pro Byggeservice er vi effektive, og fordi vi ved at badeværelset er et ofte benyttet rum, gør vi meget ud af at være til mindst mulig gene for boligens beboere.

Finalist som årets håndværker 2015 & 2016
Se mere her

ProByggeservice
5,00 Stjerner baseret på 51 anmeldelser på Anmeld-Håndværker.dk