Alt i murerarbejde

Pudsning af facaden

Går du med drømmen om at få pudset huset op med indfarvet puds kan du med fordel overveje om dit hus også kunne drage nytte af en facadeisolering, da dette vil være en fordel at få klaret i samme ombæring.Der findes et utal af farver at vælge imellem og hos Pro Byggeservice deltager vi naturligvis i beslutningsprocessen, så du kan ende op med en flot facade. At pudse huset i en farve kan give din bolig og din facade et løft. Alt efter dine præferencer kan du både opnå et klassisk, moderne eller et landligt udseende på din bolig, blot ved at vælge at få pudset huset i en farve
Hos Pro Byggeservice har vi stor erfaring med at pudse huse. I forhold til malede overflader efterlader indfarvet puds huset med en mere levende og udtryksfuld facade. Går du med planer om at få dit huset pudset op i en farve? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Hos Pro Byggeservice har vi flere års erfaring og vi er desuden medlem af ”Byg Garanti”, hvilket er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Udkradsning af fuger

Hvis der er sket skader på fugerne i din facade kan du ikke kun betragte det som en kosmetisk skade. Hvis fugerne er ødelagte eller fugen simpelthen mangler, kan dette lede til en nedbrydelse af selve murstenene og du kan ende med at døje med fugtproblemer i din bolig. Revner i fugerne på facaden, huller i fugerne fra murbier og frostsprængninger som kan resultere i sætningsrevner, kan alle være tegn på, at fugerne i dit murværk er porøse. Er dette tilfælde skal der ske en udkradsning af fuger på huset og huset skal fuges om.

Hos Pro Byggeservice har vi stor erfaring indenfor udkradsning af fuger, hvilket er vigtigt for at kunne udbedre skader på facader og afhjælpe problemet. Det er en vurderingssag hvor meget af fugen der skal kradses ud, alt efter om der er tale om revner eller spor fra murbier i fugerne. Er udkradsningen ikke tilstrækkelig vil de samme problemer sandsynligvis opstå igen. Hos Pro Byggeservice har vi erfaringen og kompetencerne til at kunne løse denne udfordring, og vores tilbud er altid uforpligtende, så giv os gerne et ring for at snakke om din opgave.

Nye fliser eller klinker?

Flise og klinke arbejde er en stor del af en murers arbejde. Det kræver præcision, viden, gode materialer og ikke mindst godt håndværk. Vi udfører alle opgaver i forbindelse med opsætning eller udlægning af fliser og klinker. Fliser og klinker er en attraktiv løsning da de er nemme at vedligeholde og rengøre, sammenlignet med trægulve. Derfor er klinker og fliser især en populær løsning i køkkener, badeværelser, bryggerser og i kældre, men kan faktisk ligges i hele huset, hvis det ønskes.  Vi har erfaringen, kompetencerne til opgaven og et stort ønske om at levere et stykke arbejde der gør vores kunder tilfredse. Underlaget og forarbejdet er afgørende når der skal udføres flise og klinkearbejde, og her benyttes kun anerkendte metoder og kvalitetsmaterialer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris!

Lad os stå for murerarbejdet

Flere begiver sig ud i gør det selv projekter der indbefatter murer arbejde, og må erkende at de ikke har kompetencerne eller tiden til at fuldføre opgaven. Hos Pro Byggeservice kan vi løse murer opgaverne for dig, så du har tid til de andre ting i hjemmet. Vi er medlem af ”Byg Garanti”, hvilket som kunde er din sikkerhed. Udover dette er vi et firma med stor erfaring, og vi har et team af kompetente medarbejdere der står klar til at løfte opgaver for dig inden for alt murer arbejde.

Finalist som årets håndværker 2015 & 2016
Se mere her

ProByggeservice
5,00 Stjerner baseret på 51 anmeldelser på Anmeld-Håndværker.dk