Anmeldelser​

"Arbejdet blev udført ihht. aftale og prisen som aftalt. Oprindelig aftalt starttidspunkt blev dog udskudt en enkelt gang men det rettede de op på i form af det endelige resultat hvilket blev rigtig godt. På selve arbejdsdagene ankom de ihht. aftale.

Jeg vil uden tvivl ringe til Pro Byggeservice en anden gang da de er prisdygtige og faktisk overholder den kvalitet de lover."

Marc Hammer​

"Huset er blevet fuget på alle ydervægge, der er monteret nye tagrender og nedløbsrør, fuget omkring kældervinduer og isat enkelte nye skifersålbænke. Arbejdet er udført tilfredsstillende, alle aftaler er overholdt, og Hasan har været nem at få kontakt med og at diskutere forskellige løsninger med.

Prisen svarede til det aftalte, også selvom der kom ekstraopgaver til undervejs.​"

Inger Stauning​

"Vi har haft Pro ByggeService til at renovere badeværelset i vores lejlighed på Frederiksberg. Vi er meget tilfredse med både forløbet og det endelige resultat.

Særligt oplevede vi en rigtig god kontakt med Hasan løbende igennem projektet, og vi kan på det varmeste anbefale Pro ByggeService til lignende opgaver.​"

Anne Rosa Simonsen​

"Probyggeservice leverede et rigtig godt stykke arbejde ved en istandsættelse af et værelse. De var meget nemme at komme i kontakt med og leverede et rigtig flot stykke arbejde. De kan varmt anbefales.​"

​Birgitte Lund

"Vi har brugt Pro Byggeservice til et par mindre opgaver. Begge gange har de været hurtige til at svare, til at se på opgaven, lave tilbud og ikke mindst til at få det afsluttet.

Jeg behøver ikke ringe til andre næste gang! Det er en fornøjelse at arbejde med dem.​"

​Jesper Haaning

"Vi har fået lavet nyt badeværelse med fliser. Arbejdet er udført professionelt, smukt og dygtigt. Vi er super glade og tilfredse. Kan kun anbefale.​"

​Josephine

Få et gratis tilbud​

​Pro Byggeservice kører både ud til private kunder og virksomheder i København, Roskilde og i Nordsjælland!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af: