​FACADERENOVERING

En smuk facade er god facade

​Vind, vejr og almindelig slitage er hård kost for enhver facade og derfor kan en facaderenovering gøre underværker – ikke kun visuelt, men også funktionelt. Renovering af facaden kan give bygningen en helt ny klimaskærm, stopper nedbrydning og forvitring af det eksisterende murværk og samtidig fjernes de kuldebroer, der er med til at give dårligt indeklima.

Facaderenovering hos pro byggeservice

Hos Pro Byggeservice har vi stor erfaring med facadeisolering. Vores tilbud er altid uforpligtende, og vi tilbyder naturligvis facaderenovering til attraktive priser. Hos Pro Byggeservice er kunden i centrum, og vi sætter en ære i at vores håndværk resulterer i glade og tilfredse kunder.

Med en facadeisolering kan du opnå store besparelser på din varmeregning, og få den facade du går og drømmer om. Der er mange muligheder når det kommer til din facades udseende, blandt andet kan du vælge at få den pudset op med farvet puds. Om du allerede har taget beslutningen om at få en facadeisolering, eller du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os, for en uforpligtende snak om din bolig.

Øg værdien af din bolig

At blive den høje varmeregning kvit er den primære årsag til at danskerne vælger at facadeisolere, men ved at isolere forhøjer du også din boligs værdi, og står du en dag overfor at skulle sælge din bolig, kan et lavt varmeforbrug være med til at overbevise potentielle købere.

Renovering af facaden – en nødvendighed?

Facaderenovering kan være nødvendig, når der opstår afskalninger og revner i murværket eller i soklen. Dette er ikke kun for at beholde det pæne og rene udtryk, men også for at holde på varmen og beskytte bygningen.

Få et gratis tilbud​

​Pro Byggeservice kører både ud til private kunder og virksomheder i København, Roskilde og i Nordsjælland!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af: