Pudse- og fugearbejde​

Pudsning af facaden

Går du med drømmen om at få pudset huset op med indfarvet puds kan du med fordel overveje om dit hus også kunne drage nytte af en facadeisolering, da dette vil være en fordel at få klaret i samme ombæring.Der findes et utal af farver at vælge imellem og hos Pro Byggeservice deltager vi naturligvis i beslutningsprocessen, så du kan ende op med en flot facade. At pudse huset i en farve kan give din bolig og din facade et løft. Alt efter dine præferencer kan du både opnå et klassisk, moderne eller et landligt udseende på din bolig, blot ved at vælge at få pudset huset i en farve.

Hos Pro Byggeservice har vi stor erfaring med at pudse huse. I forhold til malede overflader efterlader indfarvet puds huset med en mere levende og udtryksfuld facade. Går du med planer om at få dit huset pudset op i en farve?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Hos Pro Byggeservice har vi flere års erfaring og vi er desuden medlem af ”Byg Garanti”, hvilket er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Udkradsning af fuger

Hvis der er sket skader på fugerne i din facade kan du ikke kun betragte det som en kosmetisk skade. Hvis fugerne er ødelagte eller fugen simpelthen mangler, kan dette lede til en nedbrydelse af selve murstenene og du kan ende med at døje med fugtproblemer i din bolig. Revner i fugerne på facaden, huller i fugerne fra murbier og frostsprængninger som kan resultere i sætningsrevner, kan alle være tegn på, at fugerne i dit murværk er porøse. Er dette tilfælde skal der ske en udkradsning af fuger på huset og huset skal fuges om.

Hos Pro Byggeservice har vi stor erfaring indenfor udkradsning af fuger, hvilket er vigtigt for at kunne udbedre skader på facader og afhjælpe problemet. Det er en vurderingssag hvor meget af fugen der skal kradses ud, alt efter om der er tale om revner eller spor fra murbier i fugerne. Er udkradsningen ikke tilstrækkelig vil de samme problemer sandsynligvis opstå igen. Hos Pro Byggeservice har vi erfaringen og kompetencerne til at kunne løse denne udfordring, og vores tilbud er altid uforpligtende, så giv os gerne et ring for at snakke om din opgave.​

Få et gratis tilbud​

​Pro Byggeservice kører både ud til private kunder og virksomheder i København, Roskilde og i Nordsjælland!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af: