SKORSTEN​

En skorsten kræver vedligeholdelse

Er der opstået skader på din skorsten eller skal du have muret en ny skorsten? De typiske skader der ses på skorstene er ødelagte sten eller revner. Opdager du skaderne i tide kan med stor sandsynlighed repareres, men i værste tilfælde kan det betyde at skaderne får skorstenen til at styrte sammen. Når du skal tjekke din skorsten for skader skal du tage et kig på fugerne. Hvis disse smuldrer eller er porøse tager de imod vand, hvilket kan medvirke både frost – og fugtskader. I nogle tilfælde kan skaderne være så omfattende at det er nødvendigt at mure en ny skorsten op.​

Hvorfor vælge pro byggeservice?

Hos Pro Byggeservice kan vi både varetage reparation af skorstene og mure nye skorstene. Vi er omfattet af ”Byg Garanti” og har mange års erfaring og stor viden omkring skorstene. Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud. Hos Pro Byggeservice får du høj kvalitet, stor erfaring og konkurrence dygtige priser.

En udsat del af bygningen

Skorstenen på din bolig er en af de mest udsatte bygningsdele, da den med sin position øverst på huset, er udsat for omskiftelige vejrforhold uden nogen form for beskyttelse. Hvis du tilmed ikke bruger skorstenen er den konstant kold og derfor vil der være større chance for at den er mere udsat for både fugt og frostskader.

Når du indhenter et tilbud fra os

Alle vores tilbud er helt uforpligtende. Det betyder at du kan indhente alle de tilbud du vil, uden at være bundet til noget. Du kan vælge at acceptere vores tilbud, hvis du ønsker det, men du er bestemt ikke tvunget til det. Hos os er kunden i centrum, og vi tilbyder dig løsning af din opgave til en konkurrencedygtig pris.

Få et gratis tilbud​

​Pro Byggeservice kører både ud til private kunder og virksomheder i København, Roskilde og i Nordsjælland!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af: