STØBNING​

Pro byggeservice udfører alt inden for støbning

Støbe arbejde er noget vi sætter stor ære i hos Pro Byggeservice. Der findes mange former for støbe arbejde, såsom støbning af betongulv, støbning af fundament, randfundament, punktfundament og støbning af trapper. Beton er et naturprodukt som har mange fordele, heriblandt holdbarheden.

​At støbe kan være mange ting

Støbe arbejde kan både være grundlæggende, såsom støbning af fundament, men beton kan også være flot i sig selv, som eksempelvis en flot støbt betontrappe. Er der tale om nybyggeri har Pro Byggeservice også stor erfaring, og har deltaget i mange projekter, hvor vi har varetaget alle støbe opgaver.

Når pro byggeservice støber

Hos Pro Byggeservice benytter vi kun højkvalitets beton, hvilket er en forudsætning for et godt resultat. Interessen for beton er kun steget, og mange boligejere vælger rustikke betongulve i deres bolig. Blandingsforholdet, valget af beton og stor præcision er afgørende for et godt resultat.

Skal pro byggeservice støbe for dig?

Hos Pro Byggeservice har vi stor erfaring med at støbe, både når det kommer til fundamenter, gulve og trapper. Vi er hos Pro Byggeservice medlem af ”Byg Garanti”, og vi sætter en ære i at levere en god service og et fuldendt og tilfredsstillende resultat til vores kunder. Ring til os i dag for et ganske uforpligtende tilbud og en snak om din støbe opgave. Hos os får du altid konkurrencedygtige priser.

Få et gratis tilbud​

​Pro Byggeservice kører både ud til private kunder og virksomheder i København, Roskilde og i Nordsjælland!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af: